Samenvatting Vitesse - FC Viitorul

Vitesse treft Basel na zege op Viitorul

2 augustus 2018
Door een 3-1 zege op Viitorul -na de eerdere 2-2 in Roemenië- maakt Vitesse zich op voor een tweeluik met FC Basel in de derde voorrondes van de Europa League.

Tim Matavz en Bryan Linssen brachten de thuisclub uit Arnhem op voorsprong. Denis Dragus maakte het duel in de vijftigste minuut nog even spannend (2-1) maar het was Roy Beerens die in de 77ste minuut het elftal van trainer Gheorghe Hagi het uitzicht op een verlenging ontnam.

Vitesse had vooral in de eerste helft een groot veldoverwicht. Rasmus Thelander en Linssen kopten toen op de lat. FC Basel is volgende week al de tegenstander van Vitesse in de derde voorronde van de Europa League. De Gelderse club begint met een thuiswedstrijd en reist een week later naar Zwitserland. (FOX Sports/ANP)

Vitesse bekert verder in Europa

 
 

EUROPA LEAGUE

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft het Europese avontuur met minimaal twee duels verlengd. De club uit Arnhem versloeg FC Viitorul (3-1), na het gelijkspel van vorige week in Roemenië (2-2).

Tim Matavz en Bryan Linssen brachten de thuisclub uit Arnhem op voorsprong. Denis Dragus maakte het duel in de vijftigste minuut nog even spannend (2-1) maar het was Roy Beerens die in de 77e minuut het elftal van trainer Gheorghe Hagi het uitzicht op een verlenging ontnam.

Vitesse had vooral in de eerste helft een groot veldoverwicht. Rasmus Thelander en Linssen kopten toen op de lat. FC Basel is volgende week al de tegenstander van Vitesse in de derde voorronde van de Europa League. De Gelderse club begint met een thuiswedstrijd en reist een week later naar Zwitserland.