Andrelton Simmons
Andrelton Simmons - © ANP

USA Update: Andrelton Simmons schittert bij winnende Angels

7 augustus 2018
Andrelton Simmons heeft zijn Los Angeles Angels naar een 6-2 zege op Detroit Tigers geloodst.

De Oranje-international was goed voor een homerun, twee runs, twee binnengeslagen punten én kreeg het publiek in Anaheim op de banken met enkele schitterende acties in het veld.

Na een vroege 0-1 achterstand kwam Simmons in de tweede innings over de thuisplaat voor de gelijkmaker. De op Curaçao geboren korte stop vuurde vervolgens in het vierde bedrijf de bal over de hekken met Albert Pujols op de honken: 3-1.

Naast Simmons was ook Eric Young Jr. belangrijk met zijn eerste homerun van het seizoen en de play of the day in het veld.

“Hij was zich gewoon aan het uitsloven”, grapte Simmons bij ESPN. “Maar zonder gekheid, zijn vang was veel mooier en zijn homerun was ietsje verder, waar de grote jongens hem slaan.”

Voor de Angels, die nog altijd de geblesseerde ster Mike Trout missen, was het pas de tweede overwinning in acht wedstrijden.

“We hebben een zware serie buitenshuis achter de rug, zonder Mike”, wist Simmons. “We hebben er met elkaar over gesproken. We hadden de sterke slagmannen nodig, we moesten wat homers slaan om de honneurs waar te nemen voor Mike.” (FOX Sports)

Gerelateerd