FC Afkicken
FC Afkicken - © FOXSports.NL

FC Afkicken exclusief bij FOX Sports

7 augustus 2018
De online voetbaltalkshow FC Afkicken is met ingang van het nieuwe Eredivisie-seizoen live en exclusief te zien bij FOX Sports.

De uitzendingen van FC Afkicken zijn vanaf komende vrijdag te volgen op het YouTube-kanaal van FOX Sports, op Foxsports.nl en via de FOX Sports-app.

'Breder publiek'
"Door de samenwerking met FOX Sports voelt het alsof we ons stadion voor het nieuwe seizoen met een factor tien hebben uitgebreid", zegt Neal Petersen van FC Afkicken.

"Het geeft ons de kans om een breder publiek digitaal uit te nodigen in onze voetbalkelder, waar we goals, culthelden en meer van dat alles bespreken." (tekst gaat verder onder foto)

De studio van FC Afkicken | FOXSports.NL

Petersen bevestigt dat bekende FC Afkicken-gasten en diverse nieuwe gezichten het komende seizoen bij FC Afkicken te zien zijn.

'Loyale fanbase'
Ook Rob Labree, director of programming & production bij FOX Sports, ziet een win-winsituatie in de samenwerking: "FC Afkicken heeft sinds de start in 2015 een loyale fanbase opgebouwd, met relatief jonge kijkers die voetbal vooral online volgen en opveren bij het gebruik van termen als gegenpressing en half spaces. Door FC Afkicken online als FOX Sports aan te bieden, versterken we de opstelling van ons sportaanbod voor het nieuwe seizoen."

FC Afkicken zendt vanaf aanstaande vrijdag iedere dinsdag- en vrijdagmiddag live uit van 15.00 uur tot 18.00 uur. De live-uitzendingen van FC Afkicken zijn gratis en zonder abonnement te bekijken op het YouTube-account van FOX Sports, op Foxsports.nl en via de FOX Sports-app. (FOX Sports)