Hedwiges Maduro
Hedwiges Maduro - © FOXSports.NL

Maduro assistent-trainer Jong Oranje

20 augustus 2018
Oud-international Hedwiges Maduro gaat Erwin van de Looi assisteren bij Jong Oranje.

De voormalige voetballer van onder meer Ajax, Valencia en FC Groningen tekent een contract dat loopt tot en met het EK Onder 21 in Italië volgend jaar.

De 33-jarige Maduro beëindigde deze zomer zijn actieve loopbaan. De Cypriotische club Omonia Nicosia was zijn laatste club. Maduro maakte afgelopen week zijn debuut als analist van FOX Sports. Bij FC Groningen werkte Maduro als speler al samen met Van de Looi, die daar zijn trainer was.

De achttienvoudig international keert nu terug bij Jong Oranje als assistent-trainer. Maduro speelde zelf 33 interlands voor de Nederlandse beloften.

In 2007 maakte de middenvelder deel uit van de ploeg die in eigen land de Europese titel won. Tevens speelde hij bij de Spelen van 2008 in Peking voor het olympisch elftal, dat de kwartfinale haalde.

"Ik zie bij Jong Oranje een talentvolle spelersgroep, maar met alleen talent kom je er niet. Er wordt veel meer gevraagd dan dat en ik hoop daarbij te helpen", aldus Maduro. (FOX Sports/ANP)

Utrecht bevestigt vertrek Leeuwin

20 augustus 2018
Utrecht bevestigt vertrek Leeuwin
FC Utrecht heeft bevestigd dat Ramon Leeuwin gaat vertrekken uit de Domstad. Utrecht is al rond met een buitenlandse club, Leeuwin moet alleen...

Gerelateerd