Swift viert megastunt tegen Vitesse
Swift viert megastunt tegen Vitesse - © Pro Shots

Stuntploeg Swift verricht loting TOTO KNVB Beker LIVE op FOX Sports

24 augustus 2018
De spelers van A.V.V. Swift verrichten zaterdag de loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

De loting is zaterdagavond om 23.00 uur live te zien in De Eretribune op FOX Sports en via gratis streams op foxsports.nl en totoknvbbeker.nl/live.   

De eerste ronde van het bekertoernooi wordt gespeeld op 25, 26 en 27 september. De wedstrijden zijn te zien op FOX Sports en op het gratis kanaal FOX.

In de vorige editie van het bekertoernooi wist A.V.V. Swift voor een grote stunt te zorgen door toenmalig titelverdediger Vitesse al in de eerste ronde uit te schakelen. In de daaropvolgende ronde werden de Amsterdammers in De Kuip uitgeschakeld door Feyenoord, de latere winnaar van de TOTO KNVB Beker.

De Eretribune
De loting vindt zaterdagavond live plaats in De Eretribune op FOX Sports. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer. Samen met analisten Kenneth Perez en Hugo Borst bespreken zij onder andere de wedstrijden Ajax – FC Emmen en PEC Zwolle – PSV die zaterdag worden gespeeld.

De Tafel van Kees
Zondagochtend trapt Kees Jansma samen met vaste tafelgast Hans Kraaij Jr. de voetbalzondag af in De Tafel van Kees. Onder anderen ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk, Excelsior-trainer Adrie Poldervaart en sportmarketeer Chris Woerts schuiven aan.

De loting van de TOTO KNVB Beker zie je zaterdag om 23.00 uur LIVE in De Eretribune op FOX Sports 1 en foxsports.nl.