Aaron Rodgers
Aaron Rodgers - © ANP

USA Update - Rodgers bestbetaalde speler in historie NFL

30 augustus 2018
Aaron Rodgers heeft bij Green Bay Packers een nieuw miljoenencontract ondertekend. Daarmee wordt hij de bestbetaalde speler in de historie van de NFL.

De 34-jarige Amerikaan heeft bijgetekend tot medio 2023. Zijn jaarsalaris gaat 33,5 miljoen dollar (ruim 28,5 miljoen euro) bedragen. Daarnaast krijgt hij tot het einde van zijn contract aan andere inkomsten een gegarandeerd bedrag van ruim 100 miljoen dollar.

Rodgers speelt sinds 2005 voor de Green Bay Packers. Hij leidde zijn club in 2011 naar winst in de Super Bowl, de finale van het seizoen in het American football.

Sister Act - Part 30

Serena Williams kan zich gaan opmaken voor het dertigste onderonsje tegen haar zus Venus. Williams, zesvoudig winnares op Flushing Meadows, versloeg in New York in de tweede ronde de Duitse Carina Witthöft in twee sets: 6-2, 6-2.

De als zeventiende geplaatste Amerikaanse speelt in de derde ronde tegen haar zus, die het Amerikaanse grandslamtoernooi twee keer op haar naam schreef. Venus won eerder op de dag haar partij in de tweede ronde van de Italiaanse Camila Giorgi in twee sets: 6-4, 7-5.

Serena en Venus spelen voor de tweede keer in 2018 tegen elkaar. Op het toernooi van Indian Wells in maart, won Venus het 29ste onderlinge duel in twee sets. In totaal was Serena zeventien keer de sterkste, Venus won de Williams-clash twaalf keer. (FOX Sports/ANP)