Christian Eriksen
Christian Eriksen - © FOXSports.NL

Deense internationals zoeken verzoening met bond

4 september 2018
Christian Eriksen heeft namens de Deense internationals in een verklaring een voorstel gedaan om het conflict met de nationale voetbalbond tijdelijk op te lossen.

De onenigheid tussen de spelersgroep en de bond, waarbij imagorechten een belangrijke rol spelen, bracht de aanstaande interlands met Slowakije en Wales in gevaar. Eriksen en consorten weigerden voor hun land uit te komen tot er een oplossing werd gevonden. Met de Tottenham Hotspur-ster als woordvoerder reiken de internationals de bond nu toch de hand. 

"We bieden opnieuw een tijdelijke verlenging van de oude overeenkomst aan, zodat we vandaag naar Slowakijke af kunnen reizen", klinkt de verklaring. Na de komende twee interlands willen de internationals opnieuw rond de tafel met de bond om tot een oplossing te komen. De Deense bond heeft nog geen akkoord gegeven op het voorstel. (FOX Sports)

El Hamdaoui traint mee met Excelsior

4 september 2018
El Hamdaoui traint mee met Excelsior
Mounir el Hamdaoui traint voorlopig mee met Excelsior. De 34-jarige spits keert daarmee terug bij de club waar hij debuteerde in het betaalde...

Gerelateerd