Kenley Jansen
Kenley Jansen - © ANP

USA Update: Jansen laat uitduels op hoogte schieten, knappe comeback Red Sox

6 september 2018
Kenley Jansen van Los Angeles Dodgers moet noodgedwongen de aankomende drie wedstrijden bij Colorado Rockies laten schieten.

Jansen kreeg het advies van de cardioloog om thuis te blijven na zijn eerdere hartproblemen. De Oranje-international kampte twee keer eerder met hartritmestoornissen, terwijl de Dodgers op grote hoogte verbleven in Colorado.

De meest recente keer vond een maand geleden in Denver plaats. Na behandeling keerde de closer een kleine twee weken later terug in de selectie. Naar verwachting gaat hij na het seizoen onder het mes.

De afwezigheid van Jansen is een tegenvaller voor de Dodgers, die met de Rockies strijden om de eerste plaats in de National League West. De koploper uit Colorado heeft 76 zeges tegenover 62 nederlagen achter de naam staan, terwijl de Dodgers volgen met 76-64.

Comeback Boston Red Sox
Boston Red Sox liet weer eens zien waarom zij zo moeilijk te kloppen zijn dit seizoen. De beste ploeg van de MLB poetste tegen Atlanta Braves een gat van zes punten weg om alsnog met 8-9 te winnen.

De Red Sox, die Xander Bogaerts als pinchhitter gebruikten, keken na zeven innings nog tegen een 7-1 achterstand aan. Mede dankzij een rake klap van Curaçaoënaar Ozzie Albies, die met een driehonkslag twee punten op het bord sloeg.

De bezoekers knokten zich terug met zes runs in de achtste inning, maar zagen vervolgens Atlanta weer op voorsprong komen.

In de laatste slagbeurt was het de 37-jarige Brandon Phillips, die met een homerun Boston naar de zege sloeg. Opmerkelijk genoeg was het pas de eerste wedstrijd dit seizoen van de voormalige All-Star. (FOX Sports)

Donderdag op FOX Sports 6

02:20 NFL: Eagles vs Falcons

 

Gerelateerd