Wesley Sneijder
Wesley Sneijder - © Pro Shots

Viral Friday - Het einde van een tijdperk

7 september 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten het internet op zijn kop?

1. Petje af voor deze held

Tijdens het Eredivisie-duel PSV - Willem II wordt een jongeman kletsnat nadat de sproeiers aan gaan. Zijn reactie is vervolgens prachtig.

2. Zien we Vilhena binnenkort ook met rood haar?

Het Nederlands elftal is weer bij elkaar gekomen voor de interland tegen Peru en het eerste duel in de Nations League met Frankrijk. Tijdens een training legt Ryan Babel uit hoe zijn ervaring was bij de kapper. Tonny Vilhena luistert aandacht en zijn gezichtsuitdrukking is tijdloos.

3. Koekoek... Kyle Walker speelt Harry Maguire door de benen

Ook Engeland is bij elkaar gekomen voor de interlandwedstrijden. Tijdens een rondo wordt Harry Maguire even te grazen genomen door Kyle Walker.

4. Nike maakt statement in campagne met Colin Kaepernick

American footballspeler Colin Kaepernick is een van de gezichten van een nieuwe campagne van sportmerk Nike. Het merk wil vieren dat de beroemde slogan 'Just do it' 30 jaar geleden werd geïntroduceerd.

Met het binnenhalen van de man die aan de wieg stond van de protesten van NFL-spelers tegen de behandeling van zwarte burgers door de politie, maakt Nike een verrassend en duidelijk statement. 

5. De laatste keer in Oranje #Wes134 

Aan alles komt een eind. Ook aan de interlandlandloopbaan van Wesley Sneijder. Dat betekende het einde van een tijdperk waarin de middenvelder grootse successen boekte met Oranje.

De recordinternational speelde donderdagavond in het Johan Cruijff Arena zijn 134ste en tevens laatste interland met Oranje tegen Peru. (2-1)

(FOX Sports)