Bondscoach Didier Deschamps was niet tevreden met het eerste optreden van de Franse voetbalploeg na het behalen van de wereldtitel. De uitwedstrijd tegen Duitsland in de Nations League eindigde donderdag in 0-0.

"We kunnen beter dan dit. We zullen zondag tegen Nederland efficiënter moeten zijn", zei de bondscoach. "Het seizoen is pas net begonnen. De gehele ploeg is nog niet in topvorm. Nog niet op dit moment."

Spits Olivier Giroud kijkt uit naar de ontmoeting met Oranje. "We spelen voor het eerst in Parijs na onze behaalde wereldtitel. Het zal voor ons een geweldig moment zijn. Maar we weten ook dat we drie punten nodig hebben om mee te blijven doen in de Nations League."

Oranje

Het Nederlands efltal oefende in aanloop naar het duel met de Fransen tegen Peru. In de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder werd met 2-1 gewonnen. Memphis nam beide doelpunten van Oranje voor zijn rekening. (FOX Sports/ANP)

Ook Advocaat in beeld bij FC Utrecht

7 september 2018
Ook Advocaat in beeld bij FC Utrecht
FC Utrecht heeft Dick Advocaat in beeld als mogelijke nieuwe trainer. Advocaat is gegadigde om Jean-Paul de Jong op te volgen in de De Galgenwaard,...

Gerelateerd