Italië beleeft nog weinig lol aan de nieuwe Nations League. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini verloor in Lissabon met 1-0 van Portugal, dat zonder sterspeler Cristiano Ronaldo aantrad.

André Silva maakte kort na de rust het doelpunt. Afgelopen vrijdag eindigde het eerste duel van Italië in groep 3 tegen Polen in Bologna in 1-1.

Mancini had na de eerste poulewedstrijd geen halve maatregelen genomen. Hij wijzigde zijn basisteam op liefst negen plaatsen. Alleen doelman Gianluigi Donnarumma en middenvelder Jorginho mochten blijven staan. Ook de verse krachten stelden echter teleur.

Turkije toonde mentale en fysieke veerkracht in en tegen Zweden (2-3). De thuisploeg leidde na 50 minuten nog met 2-0. Met twee treffers in de slotminuten ontpopte invaller Emre Akbaba zich als gouden wissel. Turkije verloor vrijdag voor eigen publiek met 1-2 van Rusland. (FOX Sports/ANP)

Vandaag op FOX Sports - 11 september

11 september 2018
Vandaag op FOX Sports - 11 september
Vandaag speelt Jong Oranje het cruciale EK-kwalificatieduel met Jong Schotland. Daarnaast zie je de oefenwedstrijden van Argentinië en Brazilië...

Gerelateerd