Ajax-vrouwen na de bekerwinst afgelopen seizoen
Ajax-vrouwen na de bekerwinst afgelopen seizoen - © ANP

Ajax Vrouwen na rust langs Sparta Praag

12 september 2018
Het vrouwenteam van Ajax heeft in de eerste ronde van de Champions League de thuiswedstrijd tegen Sparta Praag in winst omgezet. Het duel op De Toekomst eindigde in 2-0 voor de Amsterdammers.

De Nederlandse kampioen nam na de rust afstand van de Tsjechische ploeg. Lina Salmi en international Kelly Zeeman kwamen tot scoren. Keepster Marieke Ubachs verrichtte een aantal prima reddingen in het Amsterdamse doel. De return is over twee weken in Praag.

Zevenklapper voor Bayern
Bayern München is met een uitzege van 0-7 bij Spartak Subotica al vrijwel zeker van de volgende ronde. De Nederlandse internationals Jill Roord (2) en Lineth Beerensteyn kwamen in Servië tot scoren.

Aanvalster Shanice van de Sanden won met titelverdediger Olympique Lyon met 2-0 bij Avaldsnes IL. De international van Oranje werd een kwartier voor tijd gewisseld.

FC Barcelona, zonder de internationals Lieke Martens en Stefanie van der Gragt, verloor verrassend met 3-1 bij FC Biik-Kazigoert in Kazachstan. (ANP)

 

 

 

Vandaag op FOX Sports - 13 september

13 september 2018
Vandaag op FOX Sports - 13 september
Vandaag staan de achtste finales van het WTA-toernooi van Hiroshima op het programma. Daarnaast aandacht voor de NFL-wedstrijd Cincinnati Bengals...