Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic - © Pro Shots

USA Update: 500ste goal Ibrahimovic, homeruns Gregorius niet genoeg voor Yankees

16 september 2018
Zlatan Ibrahimovic heeft het vijfhonderdste doelpunt uit zijn carrière gemaakt. De 36-jarige Zweed maakte de treffer tijdens de 5-3 nederlaag van LA Galaxy bij Toronto FC in de MLS.

Ibrahimovic is na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi de derde op dit moment actieve voetballer die deze mijlpaal heeft bereikt.

 

De spits maakte zijn vijfhonderdste goal vlak voor rust en deed dat in stijl. Hij verlengde de pass van ploeggenoot Jonathan Dos Santos in de lucht met een achterwaartse karatetrap voorbij de doelman van Toronto.

Op dat moment leidde de thuisploeg al met 3-0. Toronto won uiteindelijk met 5-3. De oud-Ajacied heeft dit seizoen in de MLS zeventien doelpunten gemaakt.

Homeruns Gregorius niet genoeg voor Yankees
Ondanks twee homeruns van Didi Gregorius en een grandslam van Miguel Andújar heeft New York Yankees een 7-8 nederlaag tegen Toronto Blue Jays geïncasseerd.

De Blue Jays hadden na drie innings al een 0-5 voorsprong te pakken, voordat Gregorius in het zesde bedrijf met zijn eerste homerun de score voor de Yankees opende.

De Amsterdamse korte stop vuurde bij een 2-8 achterstand in de zevende inning opnieuw een bal over de hekken. Met zijn 26ste homerun van het seizoen verbeterde hij zijn persoonlijke record, wat hij vorig jaar op 25 had gezet.

Andújar zorgde vervolgens voor een zenuwslopend einde door met zijn grandslam vier punten toe te voegen, maar verder lieten de bezoekers het niet komen.

Zondag op FOX Sports 5

19:00 MLB: Yankees vs Blue Jays

Zondag op FOX Sports 6

19:00 NFL: Packers vs Vikings

22:25 NFL: Jaguars vs Patriots

02:20 NFL: Cowboys vs Giants