Walking Football toernooi
Walking Football toernooi - © FOXSports.NL

Eredivisie laat bijzondere voetbalwensen 60-plussers in vervulling gaan

19 september 2018
Op vrijdag 5 oktober, Nationale Ouderendag 2018, laat de Eredivisie CV, in samenwerking met de Eredivisieclubs, KNVB en het Nationaal Ouderenfonds bijzondere voetbalwensen van 60-plussers in vervulling gaan. Dit gebeurt tijdens het Eredivisie OldStars walking football toernooi in het Polman Stadion te Almelo.

Voetballiefhebbers van 60 jaar en ouder kunnen tot vrijdag 28 september op www.eredivisie.nl/voetbalwens hun lang gekoesterde voetbalwens indienen.

Wil je altijd al een keer een balletje trappen met ex-internationals zoals Sjaak Swart en Kees Kist, op 70-jarige leeftijd je debuut maken op het veld van Heracles Almelo of aanvoerder van PSV zijn voor één dag: tijdens het Eredivisie OldStars walking football toernooi worden bijzondere voetbalwensen werkelijkheid.   

Eredivisie OldStars toernooi 2018 – een jubileumfeest 
Naast de wensen die worden vervuld staat het toernooi bol van (sportieve) activiteiten. De Eredivisieclubs nemen met hun OldStars walking football team deel aan het toernooi in het Polman Stadion. Daarbij zijn een aantal Eredivisie coryfeeën en bekende presentatoren zowel binnen als buiten de lijnen aanwezig. Tevens wordt op een feestelijke manier aandacht geschonken aan ‘OldStars walking football’ dat dit seizoen 5 jaar bestaat.

Op de Eredivisie-website wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekend gemaakt. Het Eredivisie OldStars walking football toernooi 2018 is voor iedereen vrij te bezoeken. (FOX Sports)