Érick Gutiérrez en Hirving Lozano
Érick Gutiérrez en Hirving Lozano - © Pro Shots

Viral Friday - Mexican Fusion, Bobby Davids en #Zlatan500

21 september 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Chucky en Guti doen Dragon Ball Z 
De Mexicaan Érick Gutiérrez kende een droomdebuut bij PSV. Met zijn eerste balcontact gaf hij een prachtige assist op zijn beste vriend Hirving Lozano en zijn eerste schot op doel in de Eredivisie was meteen raak. Ze speelden samen in de jeugd van Pachuca en dat ze elkaar al heel lang kennen, blijkt wel uit de manier waarop ze samen juichen...  

De twee Mexicanen deden de 'Fusion' van Dragon Ball Z na. Dat viel zo goed in de smaak bij de PSV-fans, dat er inmiddels t-shirts op de markt zijn. 

2.  #Zlatan500
Zlatan Ibrahimovic mag dan al 36 zijn, ​het scoren is hij nog altijd niet verleerd. Afgelopen weekend maakte hij namens LA Galaxy zijn 500ste doelpunt, en dat op typische Zlatan-wijze. 

 

3. Bob can score with one working eye
Roberto Firminho kreeg afgelopen weekend in de Premier League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur de vinger van Jan Vertonghen in zijn oog. Het zag er even ernstig uit, maar de Braziliaan kwam met de schrik vrij en kon gelukkig voor de Liverpool-fans gewoon in actie komen in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. En hoe!

'Bobby' kwam halverwege de tweede helft als invaller in het veld en wist diep in blessuretijd het winnende doelpunt te maken. De volgende dag verscheen hij op de training met een bril die Liverpool wel heel erg deed denken aan Edgar Davids, waarop Ajax vervolgens weer scherp reageerde. 

4.  De tien beste Eredivisie-spelers in FIFA 19
Het moment waar de echte liefhebbers reikhalzend naar uitkijken: volgende week komt FIFA 19 uit! FOX Sports zette de tien beste Eredivisie-spelers op basis van de FIFA-ranking op een rij.

 

5. #Robben100
Zlatan maakte er 500, maar ook Arjen Robben is hard op weg naar een prachtige mijlpaal in zijn carrière. De Nederlander, die bezig is aan zijn tiende seizoen bij Bayern München, is nog drie doelpunten verwijderd van de magische grens van 100 goals in de Bundesliga. Tegen Bayer Leverkusen maakte hij op schitterende wijze nummer 97.