Samenvatting VVSB - De Graafschap

VVSB redt het net niet tegen De Graafschap

25 september 2018
De amateurs van VVSB hebben net niet voor een stunt kunnen zorgen in de TOTO KNVB Beker.

De halve finalist van 2016 trok in een zinderende wedstrijd op de eigen Boekhorst aan het kortste eind tegen Eredivisionist De Graafschap na strafschoppen.

Rijnsburgse Boys
Wilfred van Leeuwen, de coach van VVSB in het fameuze bekerjaar, ging ook na penalty's onderuit. Met Rijnsburgse Boys kwam hij daarmee net aan tekort tegen TOP Oss.

Scheveningen
Cambuur heeft in de eerste ronde van de nationale bekerstrijd gewonnen bij Scheveningen. De nummer twee van de eerste divisie schakelde de opponent uit de tweede divisie pas in verlenging uit, 3-2.

Sai van Wermeskerken maakte in de 105e minuut de 3-2 voor de Friezen. Door de rode kaart van Kevin Gomez-Nieto speelde de thuisclub toen al met een man minder. Kort later werd ook Levi Schwiebbe van Scheveningen uit het veld gestuurd door scheidsrechter Rob Dieperink.

Na 90 minuten was het 2-2. Cambuur kwam op voorsprong door Andrejs Ciganiks. Joël Donald zorgde er met twee doelpunten voor dat de rollen werden omgedraaid. In de slotfase van de reguliere speeltijd maakte Nigel Robertha gelijk voor de profs van coach René Hake. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd