Washington Capitals voor de wedstrijd gehuldigd
Washington Capitals voor de wedstrijd gehuldigd - © Pro Shots

USA Update - Zevenklapper voor Capitals bij seizoensstart

4 oktober 2018
Stanley Cup-houder Washington Capitals is het NHL-seizoen uitstekend begonnen. In de eerste wedstrijd werd Boston Bruins met grote cijfers verslagen: 7-0.

Evgeny Kuznetsov was goed voor twee goals, de overige punten werden allemaal gescoord door verschillende spelers. De laatste treffer kwam op naam van de Deen Lars Eller, die op snelheid de Bruins-defensie klopte.

Ook Capitals-goalie Braden Holtby blonk uit met 25 reddingen én een assist namens de regerend ijshockeykampioen. 

​Washington Capitals schreef afgelopen seizoen geschiedenis door voor het eerst in de clubhistorie de Stanley Cup te winnen. In de finale werd gewonnen van Vegas Golden Knights.

Voorafgaand aan de seizoensopening tegen Boston Bruins werden de Capitals gehuldigd. 

Gregorius plaatst zich voor play-offs 
De honkballers van New York Yankees hebben zich verzekerd van een plek in de play-offs van de Major League. De ploeg won het zogenoemde wildcardduel in de American League van Oakland Athletics met 7-2. Amsterdammer Didi Gregorius speelde mee bij de Yankees en had een bijdrage in het zesde punt.

De Yankees treffen nu vrijdag Boston Red Sox, met Xander Bogaerts in de gelederen, in de American League Division Series.De Yankees spelen de eerste wedstrijd thuis.

Manager Aaron Boone rekent op een zware confrontatie met de rivaal uit Boston. "We weten hoe goed ze zijn en we weten dat we op ons best moeten zijn willen we een kans maken om te winnen." (FOX Sports)