Staredown: Khabib vs. McGregor

Hoe kijk je Khabib - McGregor op FOX Sports?

4 oktober 2018
Het aftellen is begonnen! Nog even dan staat het grootste gevecht in de historie van de UFC op het programma in Las Vegas, tussen rivalen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor. Lees hier alles over hoe en waar je deze langverwachte clash LIVE kunt zien.

Het spektakel is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 04.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 4 met Amerikaans commentaar. De UFC Preview Show begint om 03.30 uur. Vanaf 04.00 uur staan er vijf wedstrijden gepland, waarvan Khabib - McGregor de vijfde en laatste in het schema is.

Voorbeschouwingen
Het hele weekend zendt FOX Sports voorbeschouwingen uit in aanloop naar het gevecht, programma’s op TV en korte video’s via FOXSports.nl en de FOX Sports-app. Hieronder vind je het uitzendschema voor TV:

Zaterdag 6 oktober

 

Weging Khabib - McGregor

02.00 uur – FS4

UFC Bad Blood

17.50 uur – FS5

UFC Bad Blood

20.20 uur – FS4

An Experience with Conor McGregor

21.05 uur – FS4

UFC’s Best: Aldo - McGregor

22.00 uur – FS4

Samenvatting Mayweather - McGregor

22.15 uur – FS4

UFC Update: Conor McGregor

22.30 uur – FS4

UFC Update: Khabib Nurmagomedov

23.35 uur – FS4

 

 

Zondag 7 oktober

 

UFC Bad Blood

00.25 uur – FS4

An Experience with Conor McGregor

01.10 uur – FS4

Persconferentie Khabib - McGregor

02.00 uur – FS4

UFC Bad Blood

02.45 uur – FS4

UFC Preview Show

03.30 uur – FS4

 

Hoe laat begint het gevecht?
UFC 229 staat gepland tussen 04.00 en 08.00 uur en de clash tussen Khabib en McGregor staat dus als laatste op het programma. We gaan ervan uit dat dit gevecht niet voor 06.00 uur zal beginnen, maar om helemaal zeker te zijn kun je vanaf 04.00 uur inschakelen op FOX Sports 4. Dan zit je helemaal klaar en zie je alle wedstrijden achter elkaar.

Hoe kan ik de wedstrijd kijken?
Abonnees die FOX Sports International of FOX Sports Compleet hebben, kunnen UFC 229 vanaf 04.00 uur live volgen op FOX Sports 4.

Kan ik de wedstrijd ook los bestellen?
Ja. Je kunt een dagpas voor TV bestellen. Dit loopt via jouw TV-aanbieder. Klik hieronder om naar de pagina van jouw TV-aanbieder te gaan om een dagpas te bestellen:

Ziggo
KPN
Telfort
Caiway

Abonnee worden
Uiteraard kun je ook een abonnement nemen op FOX Sports Compleet of FOX Sports International om het gevecht te zien. Ga hiervoor naar deze pagina. Let wel op dat het soms een aantal dagen kan duren voordat je abonnement geactiveerd is. Dit verschilt per TV-aanbieder.

Khabib - McGregor gemist?
Na afloop van UFC 229 kun je alle wedstrijden in zijn geheel terugkijken via FOXSports.nl en de FOX Sports app. Ook de samenvatting van het gevecht Khabib - McGregor zal hier direct na afloop verschijnen. De directe link voor de losse wedstrijden en samenvattingen voor zondagochtend is: https://www.foxsports.nl/meer-sport/. Ook kun je via de TV-gids op FOXSports.nl via het replay-icoontje de hele uitzending van UFC 229 terugkijken.

Vragen?
Heb je vragen over de wedstrijd, over bijvoorbeeld je abonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veel kijkplezier!