Justin Kluivert
Justin Kluivert - © ANP

Viral Friday - Het mooiste van het internet

5 oktober 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Justin Kluivert eert Nouri
Justin Kluivert speelde woensdagavond met AS Roma 90 minuten mee in het gewonnen Champions League-duel met Viktoria Plzen (5-0). De van Ajax overgekomen buitenspeler bekroonde zijn basisplaats met een doelpunt en vierde dat op een bijzondere manier.

2. El Khayati strikes again
ADO Den Haag-uitblinker ​Abdenasser El Khayati beleeft tot dusver een uitstekend seizoen. Naast zijn hoge doelpuntenproductie (7) zet de Rotterdammers ook regelmatig tegenstanders voor schut. Afgelopen weekend was sc Heerenveen-speler Michel Vlap het slachtoffer.

​3. De Graafschap-supporters steunen Tutuarima
​De supporters van De Graafschap staken verdediger Jordy Tutuarima op fraaie wijze een hart onder de riem. Tutuarima verloor kort na de bevalling één van zijn dochters.

4. Nu al de blunder van het seizoen in de Bundesliga
Er leek niets aan de hand voor VfB Stuttgart in de thuiswedstrijd tegen Werder Bremen. De gasten keken tegen een 1-0 achterstand aan én stonden met tien man op het veld. Totdat de defensie van Stuttgart op deze manier gruwelijk in de fout ging...

5. Derby van Spakenburg maakt wat los 
Danny van den Meiracker speelde afgelopen weekend de Derby van Spakenburg. De spits droeg het shirt van beide teams en dus kwamen er heel wat emoties los na zijn fraaie openingstreffer. 

(FOX Sports)