Odell Beckham Jr. op de achtergrond
Odell Beckham Jr. op de achtergrond - © ANP

USA Update - Eagles verslaan Giants, opmerkelijke actie OBJ

12 oktober 2018
Philadelphia Eagles heeft in de NFL uitstekende zaken gedaan. De Superbowl-winnaar versloeg divisiegenoot New York Giants met duidelijke cijfers: 34-13.

De overtuigende zege van de Eagles was mede te danken aan Carson Wentz. De 25-jarige quarterback was goed voor drie touchdownpasses.

Bij tegenstander New York Giants baarde Odell Beckham Jr. opzien door vlak voor het einde van de eerste helft al richting de kleedkamer te vertrekken. De Giants keken toen al tegen een 24-6 achterstand aan. 

OBJ verliet het veld met nog maar twee seconden op de klok. De sterspeler verklaarde een infuus nodig te hebben om te hydrateren. Hij bleef in de kleedkamer en liet zich niet meer zien tot aan de start van de tweede helft.

"De pauze duurt maar tien minuten", zei Beckham Jr. achteraf op de vraag waarom hij voortijdig richting de kleedkamer ging. "Ik kan die extra seconden goed gebruiken voor het infuus." 

Twee weken geleden ging de wide receiver in de nederlaag tegen New Orleans Saints ook al tijdens de wedstrijd naar de kant. (FOX Sports)