Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart - © Pro Shots

Van der Vaart zondag bij De Tafel van Kees

13 oktober 2018
Rafael van der Vaart schuift zondag aan bij De Tafel van Kees. De oud-international wordt zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - Duitsland gehuldigd voor zijn bewezen diensten in Oranje.

Daarnaast is ook Stan Valckx te gast. Met VVV-Venlo, waar Valckx manager voetbal is, staat de Limburger op een knappe zevende plaats op de ranglijst in de Eredivisie. Volgende week komt er een documentaire over hem uit, de FOX Sports DOC 'Stan Valckx, Bourgondisch Architect'

De derde gast is N.E.C.-aanvoerder Joey van den Berg. De Nijmegenaren hebben het niet makkelijk in de Keuken Kampioen Divisie, waar de concurrentie met Almere City, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en FC Twente moordend is. Ook over Joey van den Berg is, met behulp van zijn oude club PEC Zwolle, een documentaire gemaakt die volgende week verschijnt: de FOX Sports DOC 'Van Wasstraat tot Wembley'

Ook Aad de Mos schuift aan bij Kees Jansma en Hans Kraay jr. De oud-trainer gaat in op het corruptieschandaal in België en uiteraard komt ook het Nederlands elftal uitgebreid aan bod. 

De Tafel van Kees is zondagochtend vanaf 10.00 uur te zien op FOX Sports 1 en op het open kanaal van FOX. Na afloop van de uitzending, rond 12.00 uur, zal Rafael van der Vaart op het Instagram-kanaal van FOX Sports live een aantal kijkersvragen beantwoorden. 

De Tafel van Kees, zondag om 10.00 uur LIVE op FOX Sports 1 en FOX (kanaal 11 of 14)

   

Gerelateerd