Bondscoach Joachim Löw van Duitsland heeft voor de wedstrijd van dinsdag tegen Frankrijk enkele veranderingen aangekondigd.

"Op tactisch gebied en wat de samenstelling van het elftal betreft gaan we twee, drie dingen anders doen", zei de trainer. Hij voegde eraan toe lering te hebben getrokken uit de nederlaag (3-0) van zaterdag bij Oranje.

"We moeten de krachten bundelen en de dingen beter doen dan in Amsterdam", vervolgde Löw. Van paniek is volgens hem geen sprake. "Er zijn nog voldoende mogelijkheden om ons te kwalificeren voor het EK."

Sinds het mislukte WK van de afgelopen zomer staat Löw onder druk. "Ik begrijp dat de kritiek nu alleen nog maar toeneemt, maar daar kan ik relatief goed mee omgaan'', aldus 'Jogi', die sinds 2006 in functie is.

"Je weet wat je na tegenvallende resultaten te wachten staat. Het is nu aan het elftal om zich op te richten en ik heb daar alle vertrouwen in. Aan opgeven denk ik niet." Volgens de Duitse voetbalbond is het vertrouwen in Löw nog steeds groot. Duitsland speelt in het Stade de France van Parijs tegen Frankrijk.

Duitsland speelt dinsdag in het Stade de France van Parijs tegen Frankrijk voor de Nations League.