Samenvatting Comoren - Marokko

Comoren en Marokko spelen in extremis gelijk

16 oktober 2018
Marokko is in de kwalificatie voor de Afrika Cup niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen de Comoren. In blessuretijd zorgde Comoren-aanvaller El Fardou Ben voor de late gelijkmaker: 2-2.

Nadat Marokko in eigen huis op het nippertje wisten te winnen van de Comoren, speelde beide landen dit keer gelijk. De Comoren kwamen op voorsprong door El Fardou Ben.

Khalid Boutaib maakte in de 54ste minuut namens Marokko gelijk. De Leeuwen van de Atlas kwamen even later op voorsprong nadat de Comoren-doelman de bal niet goed kon wegwerken en tegen Nordin Ambrabat aan schoot waarna de bal het net vond.

Het duel leek in het voordeel van Marokko uit te vallen maar in blessuretijd zorgde El Fardou Ben met zijn tweede van de middag toch nog voor de late gelijkmaker.

Madagascar
Madagascar speelt komende zomer voor het eerst in de historie op de Afrika Cup. Het eiland klopte dinsdag Equatoriaal-Guinea met 1-0. Madagascar is ook nog eens het eerste land dat zich naast gastheer Kameroen heeft weten te kwalificeren voor het toernooi. (FOX Sports)