Als eerste land heeft Oekraïne promotie afgedwongen naar de hoogste afdeling van de Nations League. De ploeg van bondscoach Andrei Sjevtsjenko won tegen Tsjechië ook de derde groepswedstrijd in divisie B. Roeslan Malinovski maakte kort voor rust het enige doelpunt in Charkov: 1-0.

Met de maximale score van negen punten uit drie duels is Oekraïne al zeker van de eerste plaats in de groep en daarmee promotie naar divisie A. Tsjechië bleef op drie punten staan, Slowakije wacht na twee duels nog op het eerste punt.

Wales nestelde zich in groep 4 van divisie B op de eerste plaats door in Dublin met 1-0 te winnen van Ierland. Harry Wilson tekende na een uur voor de winnende treffer in het duel dat onder leiding stond van scheidsrechter Björn Kuipers.

Bij Wales ontbraken de sterren Gareth Bale (geblesseerd) en Aaron Ramsey, die naar huis was gegaan om bij de geboorte van zijn tweelingzoons te zijn. De ploeg van Ryan Giggs heeft zes punten uit drie wedstrijden, Denemarken volgt met vier uit twee. (FOX Sports/ANP)

Vandaag op FOX Sports - 17 oktober

17 oktober 2018
Vandaag op FOX Sports - 17 oktober
Kiki Bertens komt in actie in Moskou, wedstrijd vier en vijf in de MLB play-offs én de première van de FOX Sports DOC: Stan Valckx, bourgondisch...