Xander Bogaerts
Xander Bogaerts - © ANP

USA Update: Dodgers trekken stand gelijk, Bogaerts pakt voorsprong

17 oktober 2018
Na vier duels tussen de honkballers van Los Angeles Dodgers en Milwaukee Brewers is de stand weer in evenwicht. De Dodgers hadden dertien innings nodig voor de broodnodige zege op de Brewers: 2-1.

Na de gebruikelijk negen innings stond het 1-1 nadat de Dodgers, met Kenley Jansen, al in de eerste inning de leiding hadden genomen.

De Brewers, waarvoor Jonathan Schoop in actie kwam, kwamen in de vijfde inning weer op gelijke hoogte, waarna het nachtwerk werd in LA. Manny Machado liep vanaf het tweede honk het beslissende punt binnen na een honkslag van Cody Bellinger.

Red Sox pak voorsprong
Boston Red Sox heeft een 2-1 voorsprong genomen in de best-of-sevenserie tegen Houston Astros, met als inzet het kampioenschap in de American League. 

Xander Bogaerts en zijn ploeggenoten wonnen de derde wedstrijd met 8-2. De 26-jarige Arubaan, international van Oranje, sloeg een van de punten binnen.

Jackie Bradley Jr. zorgde eigenhandig voor de overwinning op Astros. De Amerikaan sloeg een grand slam in de achtste inning. (FOX Sports/ANP)

Dodgers vs. Brewers (Game 5) zie je dinsdagavond LIVE om 23.00 uur op FOX Sports 6.

Astros vs. Red Sox (Game 4) zie je dinsdagnacht LIVE om 02.30 uur op FOX Sports 6.