Leukste Voetbalkroeg
Leukste Voetbalkroeg - © FOXSports.NL

Laatste kans: FOX Sports op zoek naar leukste voetbalkroeg van Nederland

15 november 2018
Waar is dit seizoen de leukste voetbalkroeg van Nederland te vinden? FOX Sports gaat hiernaar op zoek met de verkiezing ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’.

Vanaf 26 oktober kan iedereen stemmen via www.leukstevoetbalkroeg.nl    

Vakjury met Aletha Leidelmeijer
Het publiek kan tot en met 15 november stemmen op cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Uit alle deelnemende kroegen worden uiteindelijk twaalf provinciewinnaars gekozen. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen maken kans op de landelijke titel en krijgen daarvoor bezoek van de vakjury. De jury bestaat dit jaar uit FOX Sports-presentator Aletha Leidelmeijer, Matthijs van Ommen (Koninklijke Horeca Nederland), Lars van Velsum (FC Afkicken) en een vertegenwoordiger van partner Sligro.

Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 284.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen kroonde Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel zich tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’.

Uitreiking in ‘De Eretribune’
De winnaar wordt op zaterdag 1 december live in FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal’, een FOX Sports Zakelijk-licentie voor een jaar en namens Sligro, partner van de verkiezing, een jaar gratis bitterballen en een ZiN Membership, waarmee de horeca-ondernemer in 2019 trainingen en evenementen kan bijwonen. Alle provinciewinnaars krijgen van Sligro een masterclass ‘pub food’.

Over FOX Sports
FOX Sports is de thuisbasis van het Nederlandse voetbal met naast alle Eredivisiewedstrijden en play-offs ook de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Tweede Divisie en de edivisie. Iedere speelronde brengen de FOX Sports-presentatoren samen met het aansprekende analistenpanel het Nederlandse voetbalspektakel haarfijn in beeld. Op FOX Sports International zijn de Bundesliga en diverse Europese bekercompetities te zien, net als internationaal toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities als MLB, NFL en NHL.

Over Sligro
Horecagroothandel Sligro is partner van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019’-verkiezing. Met het introduceren van pubfood helpt Sligro kroegeigenaren de sfeer én de omzet voor, tijdens en na een live wedstrijd op FOX Sports te vergroten. Sligro heeft verschillende concepten en tips voor pubfood, van eenvoudige hapjes tot ambachtelijke gerechten met een eigen twist. De pubfood-concepten van Sligro zijn een mooie kans voor de horeca-ondernemer om extra omzet te genereren en een perfect visitekaartje af te geven. De concepten, tips en tricks zijn te ontdekken op Sligro.nl/pubfood. 

Hoe kijk je De Klassieker?

26 oktober 2018
Hoe kijk je De Klassieker?
Zondag 28 oktober staat de enige echte Klassieker op het programma in de Eredivisie. De wedstrijd is op verschillende manieren te bekijken op...