Zondag 28 oktober staat de enige echte Klassieker op het programma in de Eredivisie. De wedstrijd is op verschillende manieren te bekijken op FOX Sports.

Televisie: FOX Sports 1 én 3
De wedstrijd is om 14.30 uur live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. We beginnen een uur eerder al met een uitgebreide voorbeschouwing op FOX Sports 3. Na de wedstrijd zie je de nabeschouwing direct achter de wedstrijd aan, ook weer op FOX Sports. Het volledige uitzendschema:

10.00 uur, FOX Sports 1: De Tafel van Kees met o.a. Ronald Koeman en Frank de Boer 
13.30 uur, FOX Sports 3: Voorbeschouwing 
14.30 uur, FOX Sports 1: Ajax - Feyenoord 
16.25 uur, FOX Sports 3: Nabeschouwing met interviews 
19.30 uur, FOX Sports 1: Dit was het Weekend (analyses) 

Extra programma’s
Voor wie echt geen genoeg kan krijgen, zenden we op FOX Sports 3 de hele dag door nog extra programma’s uit in aanloop naar De Klassieker, waaronder Ajax TV en Feyenoord TV. Klik hier voor de volledige TV-gids.

Ook kun je hier via ons YouTube-kanaal allerlei video’s bekijken in aanloop naar De Klassieker.

Online: log op tijd in
Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via onze website FOXSports.nl, de mobiele FOX Sports-app of Apple TV. Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dat doe je hier. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.

Kan ik de wedstrijd ook los bestellen?
Heb je geen abonnement en wil je de wedstrijd toch live beleven? Bestel Ajax - Feyenoord dan los met een dagpas via je tv-aanbieder. Extra informatie hierover vind je op de site van je TV-aanbieder: 

KPN-abonnees
Ziggo-abonnees 

Abonnee worden vanaf € 7,50
Uiteraard kun je ook een abonnement nemen op FOX Sports Compleet of FOX Sports Eredivisie om De Klassieker te zien. Daarvoor kun je hier terecht. Let wel op dat het soms een aantal dagen kan duren voordat je abonnement geactiveerd is. Dit verschilt per TV-aanbieder.

De Klassieker gemist? 
Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijd live te kijken? Zondagavond kun je de wedstrijd in zijn geheel terugkijken op de website of via de app van FOX Sports. Of schakel om 19.45 uur in op FOX Sports 2, dan herhalen we de volledige wedstrijd.

De samenvatting is na afloop van de wedstrijd te zien op foxsports.nl voor abonnees, en vanaf maandagochtend ook voor niet-abonnees.

Vragen?
Heb je vragen over de wedstrijd, over bijvoorbeeld je abonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veel kijkplezier! 

 

De Klassieker in cijfers

27 oktober 2018
De Klassieker in cijfers
Zondag wordt om 14.30 uur de 185ste Klassieker afgetrapt. Hoog tijd om de statistieken uit het heden en verleden er eens bij te pakken. Dit is...