Denzel Dumfries
Denzel Dumfries - © Pro Shots

Hele week LIVE-voetbal op FOX Sports

29 oktober 2018
De Klassieker is nog maar net voorbij maar we gaan meteen door met de Keuken Kampioen Divisie en bekervoetbal. In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker strijden de 32 overgebleven ploegen voor een plek in de achtste finale.

In de laatste week van oktober zendt FOX Sports de hele week LIVE-wedstrijden uit.

TOTO KNVB Beker
Vanaf dinsdag staat er drie dagen lang bekervoetbal op het programma. Met zes LIVE-wedstrijden en alle highlights. Uit de klassieke top drie speelt PSV dinsdag thuis tegen RKC Waalwijk. Ajax neemt het woensdag op tegen Go Ahead Eagles in de Johan Cruijff ArenA en Feyenoord krijgt donderdag ADO Den Haag op bezoek.

Ook alle amateurclubs komen in actie. AFC, Noordwijk, Kozakken Boys, Koninklijke HFC, SV Urk, Odin ’59, RKSV Groene Ster (met Nathan Rutjes) en SV Spakenburg strijden allemaal tegen profclubs om een plek bij de laatste 16. Wie wordt dit seizoen de grote verrassing in de TOTO KNVB Beker?

We sluiten de week af met Speelronde 11 in de Eredivisie, de start van een nieuwe periode in de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en de Bundesliga. (FOX Sports)

De TOTO KNVB Beker zie je van dinsdag tot en met donderdag LIVE op FOX Sports, met elke dag om 18.30 uur en 20.45 uur een LIVE-wedstrijd

Gerelateerd