De KNVB Beker
De KNVB Beker - © Pro Shots

Waar zie je donderdag de TOTO KNVB Beker?

30 oktober 2018
De tweede ronde van de TOTO KNVB Beker is in volle gang. Met live-wedstrijden én een dagelijks highlights-programma hoef je op FOX Sports geen doelpunt te missen van het bekertoernooi.

Donderdagavond is om 18.30 uur de wedstrijd N.E.C. - Fortuna Sittard te zien op FOX Sports 2. Op het hoofdkanaal wordt Feyenoord - ADO Den Haag (20.45 uur) uitgezonden. Deze wedstrijd is ook te zien op het open net van FOX (Ziggo kanaal 11, KPN kanaal 14).

Samenvattingen
Dagelijks zendt FOX Sports na afloop van de laatste wedstrijd de samenvattingen uit van de overige bekerduels van die dag. De samenvattingen zijn ook op dezelfde dag nog zonder abonnement te zien op foxsports.nl.

Loting
Zaterdag 3 november wordt er rond de klok van 23.00 uur geloot voor de volgende ronde. De loting is te zien in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ en daarnaast live en gratis te volgen via foxsports.nl en totoknvbbeker.nl/live.

TOTO KNVB Beker op FOX Sports

Donderdag
18.30 uur: N.E.C. - Fortuna Sittard (FOX Sports 2)
20.45 uur: Feyenoord - ADO Den Haag (FOX Sports 1)
Gevolgd door de samenvattingen van alle bekerduels van donderdag.

Feyenoord - ADO Den Haag gratis te zien op open net bij FOX
De wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag is donderdag zowel op FOX Sports als gratis op het open net bij FOX te zien (Ziggo kanaal 11, KPN kanaal 14). Het duel begint om 20.45 uur. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd in De Kuip zendt FOX de samenvattingen van alle overige tweederondeduels uit. 

TOTO KNVB Beker op FOX (kanaal 11 of 14)

Donderdag
18.00 uur: terugblik bekerronde 1
19.00 uur: samenvattingen dinsdag en woensdag
20.15 uur: voorbeschouwing Feyenoord – ADO Den Haag
20.45 uur: Feyenoord – ADO Den Haag
Gevolgd door de samenvattingen van de bekerduels van donderdag.