Paolo Dybala en Cristiano Ronaldo
Paolo Dybala en Cristiano Ronaldo - © Pro Shots

Viral Friday - Rappende, fietsende en verklede voetballers

2 november 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Ook in Duitsland typisch Hollands

Davy Klaassen is dit seizoen actief in de Duitse Bundesliga bij Werder Bremen. Ook daar gebruikt de oud-middenvelder van Ajax een tweewieler als vervoersmiddel.

2. Paolo Dybala op bezoek in Amsterdam

We zagen niet alleen Klaassen fietsen deze week. Ook Juventus-ster Paolo Dybala reed op een tweewieler. De Argentijn was op bezoek in Nederland. Met zijn vriendin fietste hij langs de grachten van Amsterdam.

3. Rappende voetballer pakt zijn moment

Nadat hij met twee doelpunten de absolute matchwinner was voor ODIN '59, in het bekerduel met FC Emmen, pakte rapper en bekerrevelatie Nigel Hardenberg van ODIN ‘59 nog even zijn moment om zijn andere skills te tonen.

4. Cristiano Ronaldo viert Halloween

CR7 weet niet alleen hoe hij doelpunten moet maken. Hij scoort ook punten tijdens het traditionele feestdag.

5. Kiki Bertens stapt huwelijksbootje in

Niet alleen succes op de baan, maar ook in de liefde. De beste Nederlandse tennisster laat via Instagram weten verloofd te zijn. Van harte, Kiki!

(FOX Sports)

Personele problemen voor Dortmund

1 november 2018
Personele problemen voor Dortmund
Borussia Dortmund heeft personele problemen in de aanloop naar het competitieduel met VfL Wolfsburg van zaterdag. Vooral in de defensie mist...

Gerelateerd