Oussama Idrissi
Oussama Idrissi - © Pro Shots

Idrissi in definitieve selectie Marokko

6 november 2018
Oussama Idrissi is opgenomen in de definitieve selectie van Marokko. De speler van AZ haalde eerder voor het eerst de voorselectie van trainer Hervé Renard.

De aanvaller van AZ  heeft elf interlands voor Jong Oranje achter zijn naam staan, waarin hij drie keer scoorde.

Renard gaf eerder al aan Idrissi graag bij de selectie te voegen. "Hij had allang bij ons kunnen zijn. Alleen wenst hij eerst zijn avontuur bij Jong Oranje te volbrengen", aldus de bondscoach in een interview met L'Observateur du Maroc.

Ziyech en Benatia terug
Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui keren na blessures terug in de selectie. Renard heeft ook Medhi Benatia weten over te halen weer voor Marokko uit te komen. De aanvoerder weigerde na het WK nog voor de Leeuwen van de Atlas uit te komen. 

Marokko speelt volgende week in de kwalificatie voor de Afrika Cup tegen Kameroen, de ploeg van bondscoach Clarence Seedorf. Daarna oefent Marokko tegen Tunesië.

De Afrika Cup kwalificatiewedstrijd tussen Marokko en Kameroen zie je vrijdag 16 november om 20.00 uur LIVE op FOX Sports 4. (FOX Sports)

Robben mist duel met AEK Athene

6 november 2018
Robben mist duel met AEK Athene
Arjen Robben doet vanwege een knieblessure woensdag niet mee in de wedstrijd van Bayern München in de Champions League tegen AEK Athene. Dat...

Gerelateerd