Oussama Idrissi
Oussama Idrissi - © Pro Shots

Idrissi gaat alleen proeven bij Marokko

7 november 2018
Oussama Idrissi heeft nog geen keuze gemaakt tussen Marokko en Oranje. Hij wil de komende interlandperiode aangrijpen om zich te oriënteren op zijn definitieve keuze. Dat zei de buitenspeler in gesprek met AZ TV.

"Ik ga ernaartoe om te proeven, gesprekken te voeren en te kijken hoe het eraan toegaat", aldus Idrissi. "Ik heb natuurlijk niet echt een heel goed beeld van hoe het is bij de Marokkaanse selectie. Op dit moment heb ik nog geen keuze gemaakt."

Idrissi kan volgens AZ nog niet in actie komen voor Marokko omdat hij kwalificatieduels heeft gespeeld met Jong Oranje, dat zich niet wist te plaatsen voor het EK van volgend jaar. Hij hoeft zodoende later deze maand nog niet te kiezen.

Marokko speelt op 16 november tegen Kameroen en vier dagen later tegen Tunesië. Idrissi blijft in die duels aan de kant. (FOX Sports/ANP)

De Afrika Cup kwalificatie wedstrijd tussen Marokko en Kameroen zie je vrijdag 16 november om 20.00 uur LIVE op FOX Sports 4.

Vandaag op FOX Sports - 8 november

8 november 2018
Vandaag op FOX Sports - 8 november
Vanavond staat FOX Sports weer in het teken van de Europa League. Op FOX Sports 1 schakelen we langs alle velden en daarnaast zie je op FOX Sports...