Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic - © Pro Shots

Viral Friday - VDV stopt maar Zlatan gaat door

9 november 2018
FOX Sports verzamelt elke vrijdag de mooiste virals van de afgelopen week. Welke posts zetten deze week het internet op zijn kop?

1. Zlatan geeft uitsluitsel over zijn toekomst

De geruchten rondom Zlatan Ibrahimovic worden door de superster zelf met de nodige 'Zlatan-humor' gepareerd. Afhankelijk van de grootte van zijn banklening blijft Ibrahimovic gewoon bij LA Galaxy.

2. Nog één keer genieten van Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart heeft een punt achter zijn carrière gezet. De 35-jarige middenvelder was een van de meest begenadigde spelers van zijn generatie en kwam onder meer uit voor Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur. Van der Vaart verdedigde tevens 109 keer de kleuren van het Nederlands elftal.

3. Uniek kijkje door de ogen van de VAR

Een mooi kijkje achter de schermen bij de VAR tijdens NAC Breda - Heracles Almelo. Een flinke overtreding van Anouar Kali op Kristoffer Peterson, maar is dat een gele kaart of een rode kaart?

4. Geen licht voor Feyenoord en VVV-Venlo

Tijdens het Eredivisie-duel tussen Feyenoord en VVV-Venlo vallen de lichtmasten uit in De Kuip, waardoor de wedstrijd stil wordt gelegd. De supporters hebben wel een oplossing. Beide ploegen gaan echter terug de kleedkamers in. Uiteindelijk zou de wedstrijd gestaakt worden.

5. "Houd je de deur open, schat?"

Met ‘maar’ twee doelpunten is het nog maar de vraag of Lars Veldwijk z’n huis in mag van zijn vriendin Monica Geuze.

(FOX Sports)