UFC Denver: Pennington vs. De Randamie

De Randamie klopt "Rocky" op UFC Fight Night in Denver

11 november 2018
Germaine de Randamie is terug, en hoe. De Nederlandse maakte haar comeback in de octagon tijden UFC Fight Night in Denver en versloeg de Amerikaanse Raquel "Rocky" Pennington.

De Randamie (34) had zich sinds februari 2017 niet meer laten zien op het hoogste podium, toen ze de titel in het vedergewicht pakte tegen Holly Holm. De titel in het vedergewicht werd haar vervolgens afgenomen nadat ze weigerde in actie te komen tegen Cris Cyborg. 

Tijdens het jublieumevent in Denver (precies 25 jaar geleden werd in die Amerikaanse stad het eerste UFC-event ooit gehouden) liet De Randamie zien dat ze het vechten nog niet verleerd is. De Utrechtse gaf haar tegenstander Pennington, die geboren is in Colorado en dus een 'thuiswedstrijd' vocht, weinig kans. De Randamie won overtuigend, uiteindelijk door een unanieme jurybeslissing, met 30-27. (FOX Sports)

Klik hier voor het gevecht tussen Germaine de Randamie en Raquel "Rocky" Pennington. Klik hier voor alle overige gevechten.

Overeem aast in China op eerherstel

24 november 2018
Overeem aast in China op eerherstel
Zaterdagmiddag komt Alistair Overeem weer in actie in de UFC. In de Chinese hoofdstad Beijing neemt hij het op tegen UFC-debutant Sergey Pavlovich....