Hakim Ziyech en Nordin Amrabat
Hakim Ziyech en Nordin Amrabat - © Pro Shots

Volop interlandvoetbal op FOX Sports

16 november 2018
Ook in de interlandperiode ben je voor topvoetbal aan het juiste adres bij FOX Sports. Toplanden als Brazilië en Argentinië komen in actie en ook Jong Oranje krijgt alle aandacht op bezoek bij Jong Duitsland.

De mannen van bondscoach Erwin van de Looi hebben zich niet weten te plaatsen voor het jeugd-WK, en focussen zich nu op de volgende cyclus. Een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland is een mooie kans om de krachten te meten met een topland.

Marokko - Kameroen
Zowel Marokko als Kameroen is zo goed als geplaatst voor de Afrika Cup van komende zomer. De Ontembare Leeuwen van Clarence Seedorf staan na vier wedstrijden op acht punten, Marokko volgt met zeven punten. Naaste belager Malawi is de enige concurrent en heeft met nog twee wedstrijden te gaan vier punten in totaal.

Brazilië - Uruguay
De Goddelijke Kanaries werken twee oefenduels af op FOX Sports. Vrijdag ontmoet Brazilië een geduchte tegenstander in Uruguay, voor een weerzien tussen Neymar en Luis Suárez. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Emirates Stadium in Londen. Dinsdag is Kameroen in Milton Keynes de tegenstander.

Argeninië - Mexico
Mexico neemt het, zonder Hirving Lozano, twee keer tegen Argentinië op. Opvallend is dat beide duels afgewerkt worden in Argentinië: de eerste wedstrijd in Estadio Mario Alberto Kempes in Córdoba, de tweede in Estadio Malvinas Argentinas in Mendoza.

Het volledige programma op FOX Sports:

Vrijdag 16 november
Jong Duitsland - Jong Oranje 20.00 uur FOX en FOX Sports 1
Marokko - Kameroen 20.00 uur FOX Sports 4
Brazilië - Uruguay 21.00 uur FOX Sports 6
Zaterdag 17 november
Argentinië - Mexico 01.00 uur FOX Sports 4
Zuid-Afrika - Nigeria 14.00 uur FOX Sports 4
Zondag 18 november
Guinee - Ivoorkust 17.00 uur FOX Sports 4
Dinsdag 20 november
Brazilië - Kameroen 20.30 uur FOX Sports 4
Woensdag 21 november
Argentinië - Mexico 01.00 uur FOX Sports 4