ATP Finals: Zverev vs. Isner

Ook Zverev verslaat Isner, ontmoet Federer in halve finale

16 november 2018
Alexander Zverev heeft zich geplaatst voor de halve finales van de ATP Finals. De Duitser won in twee sets van John Isner: 7-6(5), 6-3.

Daarmee is Zverev niet meer in te halen door Marin Cilic, die vanavond in actie komt tegen Novak Djokovic. 'Djoko' heeft ook al twee wedstrijden gewonnen en is zeker van de halve finales.

Isner kreeg in de eerste set bij een voorsprong van 6-5 een setpunt, maar Zverev werkte dat weg met een ace. In de tweede set plaatste Zverev op zijn eerste breakpoint de enige servicebreak van de wedstrijd na een mislukte service-volley-poging van Isner. Na een uur en 21 minuten was de klus door een afzwaaier van de Amerikaan geklaard voor Zverev.

Zverev is - ongeacht het resultaat bij de laatste groepswedstrijd tussen Novak Djokovic en Marin Cilic - tweede geworden in de groep-Kuerten. Hij neemt het in de halve finales op tegen de winnaar van de andere poule, Roger Federer. Djokovic strijdt met de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson om een plek in de eindstrijd. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd