Kenley Jansen
Kenley Jansen - © ANP

USA Update: Hartoperatie Jansen eind november, Celtics winnen clash met Raptors

17 november 2018
Kenley Jansen ondergaat eind november een hartoperatie. De werper van Los Angeles Dodgers kampt al enige tijd met een onregelmatige hartslag.

Naar verwachting neemt het herstel tussen de twee en acht weken in beslag. De op Curaçao geboren pitcher zou zodoende op tijd fit moeten zijn voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Jansen, die zes jaar geleden een soortgelijke operatie had, kreeg in augustus opnieuw last van het probleem. Na een periode aan de zijlijn keerde de Oranje-international terug voor de laatste fase van het seizoen.

De 31 jarige closer bereikte met de Dodgers voor het tweede jaar op rij de World series, maar verloor de best-of-seven-serie met 1-4 van Boston Red Sox.

Celtics winnen clash met Raptors
Met Kyrie Irving als grote uitblinker heeft Boston Celtics gewonnen van koploper Toronto Raptors. De club uit Massachusetts zegevierde voor eigen publiek met 123-116 na verlenging.

Irving was topscorer met 43 punten. De 26-jarige sterspeler bracht tevens 11 assists op zijn naam. Ploeggenoot Jayson Tatum droeg 21 punten bij. Kawhi Leonard maakte indruk bij de Raptors met 31 punten en 15 rebounds.

Voor de Celtics was het de negende zege in de vijftiende wedstrijd. De Raptors incasseerden de derde nederlaag op rij. Met twaalf overwinningen tegen vier nederlagen leidt de club uit Toronto nog wel in de Eastern Conference. De Celtics staan vierde. (FOX Sports/ANP)

Vandaag op FOX Sports - 17 november

17 november 2018
Vandaag op FOX Sports - 17 november
Vandaag begint speelronde 14 in de Keuken Kampioen Divisie met onder meer TOP Oss - Almere City en SC Cambuur - FC Volendam. Verder zit je goed...