Samenvatting Argentinië - Mexico

Icardi en Dybala breken vloek bij zege Argentinië op Mexico

21 november 2018
Argentinië heeft voor de tweede keer binnen een week een oefenzege op Mexico geboekt. Na de 2-0 van zaterdag in Cordoba stonden er dinsdagnacht dezelfde cijfers op het scorebord in Mendoza.

Voor Mauro Icardi en Paulo Dybala was de laatste overwinning van groter belang. De twee in de Serie A gevreesde spitsen stonden in het shirt van Argentinië nog altijd droog, na respectievelijk zeven en zeventien interlands.

Icardi had tegen Mexico slechts 72 seconden nodig om met een fraaie treffer de ban te breken. Na een fijne steekbal van Erik Lamela legde de aanvaller van Internazionale twee verdedigers in de luren, waarna hij hard binnenschoot.

Icardi werd in de slotfase gewisseld voor Dybala en ook de spits van Juventus vond binnen de kortste keren het net. Giovanni Simeone zette een snelle counter op over de linkerflank en bood Dybala vervolgens een niet te missen schietkans.

Ajacied Nicolás Tagliafico, die na het terugtrekken van Lionel Messi normaliter aanvoerder is, bleef op de bank bij Argentinië. PSV'er Erick Gutiérrez kwam de eerste helft in actie voor Mexico. (FOX Sports)

Gerelateerd