UFC Beijing: Overeem vs. Pavlovich

IJzersterke Overeem kraakt Pavlovich in de eerste ronde

24 november 2018
Alistair Overeem heeft na twee nederlagen op rij weer een fraaie overwinning kunnen bijschrijven. De 38-jarige Nederlander versloeg Sergey Pavlovich na een technische knock-out in de eerste ronde tijdens UFC Fight Night Beijing.

Overeem kende geen enkel probleem met de twaalf jaar jongere Rus. Na een aftastend begin werkte hij zijn tegenstander tegen de grond en gaf hem geen kans meer om op te staan.

The Reem zocht even naar een opening, maar toen hij deze had gevonden was er geen houden meer aan. Na een reeks stoten tegen het hoofd van Pavlovich, maakte de referee een einde aan het gevecht.

Overeem was in China op zoek naar eerherstel na achtereenvolgende nederlagen tegen Curtis Blaydes en Francis Ngannou. Voor UFC-debutant Pavlovich was het de eerste zeperd na twaalf zeges op rij bij een andere organisatie.

Blaydes vs. Ngannou
Blaydes en Ngannou, die Overeem respectievelijk in december en juni hadden verslagen, stonden nu tegenover elkaar.

De Kameroener herhaalde tegen Blaydes wat hij tegen Overeem had geflikt. Met een verwoestende stoot sloeg hij de Amerikaan al na 44 seconden neer, waarna het meteen over en sluiten was voor Blaydes. (FOX Sports)