"Er zit een zwarte rand om de wedstrijd en dat is jammer"

Superclásico verplaatst naar zondag na aanval op Boca-bus

24 november 2018
De spelersbus van Boca Juniors is voorafgaand aan de tweede wedstrijd in de finale van de Copa Libertadores aangevallen. De fans van River Plate hebben de spelersbus met stenen en traangas bekogeld.

De wedstrijd is afgelast voor zaterdag en wordt zoals het er nu naar uitziet zondag om 21.00 uur Nederlandse tijd gespeeld.

  

De beslissing werd zaterdag na lang uitstellen genomen. Daarvoor was er sprake van eventuele diskwalificatie van Boca Juniors, maar blijkbaar was een herenakkoord tussen de presidenten van Boca en River Plate genoeg om de wedstrijd te verplaatsen naar zondag.

Gewonden
Bij Boca waren meerdere gewonden. Vooral middenvelder Pablo Perez was er slecht aan toe. Hij heeft glas in zijn oog gekregen. Meerdere spelers hebben traangas ingeademd.

In de kleedkamer gaf Boca-vedette Carlos Tévez nog aan dat zijn team niet wilde spelen, maar ertoe werd gedwongen. Daar kwam de bond dus nog op terug.

De wedstrijd is de tweede van de finale om het Zuid-Amerikaanse clubkampioenschap. De eerste eindigde in 2-2. (FOX Sports)

River Plate - Boca Juniors is zondag LIVE te zien op FOX Sports

Hoeness laat toekomst Kovac open

24 november 2018
Hoeness laat toekomst Kovac open
Topman Uli Hoeness liet na het tegenvallende resultaat (3-3) van Bayern München tegen Fortuna Düsseldorf de toekomst van trainer Niko Kovac open.