Kovac: "Het doet me vooral pijn voor Manuel Neuer"

Bayern München-trainer Kovac: "Ik kijk vooruit en blijf vechten"

26 november 2018
Hoewel in Duitsland al druk wordt gespeculeerd over zijn opvolger, wil de coach van Bayern München Niko Kovac niet van opgeven weten.

“Dat woord ken ik niet”, zei hij kort voor de wedstrijd in de Champions League tegen Benfica. “Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van doorzetten. Ik kijk vooruit en blijf vechten.”

Hoewel de vooruitzichten op Europees niveau goed zijn voor de regerend kampioen, staat de nummer vijf van de Bundesliga in Duitsland al negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. De haperende ploeg verloor twee weken geleden met 3-2 van de lijstaanvoerder.

Na de 3-3 thuis tegen Fortuna Düsseldorf afgelopen zaterdag haalde topman Uli Hoeness vernietigend uit naar spelers en trainer. Hij gaf daarbij aan dat Kovac tegen Benfica nog wel op de bank zit, maar dat de zaken daarna worden geëvalueerd. “Ik sluit niets uit.”

Bayern speelt in de Champions League ook nog in Amsterdam op 12 december tegen Ajax. De Duitsers zijn koploper in de groep met tien punten, Ajax is runner-up met twee minder.

Duitse media gaan ervan uit dat Kovac, bezig aan zijn eerste seizoen bij Bayern, ongeacht het resultaat tegen Benfica wordt weggestuurd. Arsène Wenger, vorig seizoen nog actief bij Arsenal, wordt genoemd als opvolger. (FOX Sports/ANP)

Vandaag op FOX Sports - 2 december

26 november 2018
Vandaag op FOX Sports - 2 december
Vandaag een topper op het programma in de Eredivisie. In De Kuip neemt Feyenoord het op tegen het nog ongeslagen PSV. Ook blikken we terug op...

Gerelateerd

Stand