Speelronde 3: PSV - Willem II

eDivisie update: PSV haalt uit en blijft ongeslagen

28 november 2018
Stefano Pinna, eSporter van PSV, is vorig jaar niet voor niets wereldkampioen geworden op de PS4. Hij weet ook dit seizoen weer te imponeren.

Na twee gewonnen wedstrijden stond hij nu tegenover Viri Sital van Willem II. Al in de eerste wedstrijd weet hij het verschil te maken door met 5-1 te winnen, misschien wat geflatteerd maar zeker niet onterecht.

In de return weet Willem II het tij niet te keren: 3-0. Zo eindigt het tweeluik in 8-1, een duidelijke overwinning voor PSV.

AZ en Heerenveen schieten weinig op met remise
De wedstrijd tussen AZ en sc Heerenveen was voor beide teams de ultieme kans op aansluiting met de top drie. Floris Jorna won zijn eerste wedstrijd met 1-0 van Melvin Boere (AZ). Een uitslag waar Heerenveen zeer tevreden mee mag zijn gezien het feit dat slechts één schot op doel werd gelost in de gehele wedstrijd.

AZ wist zich te revancheren door de tweede wedstrijd met 2-1 te winnen, maar eigenlijk schieten beide teams daar weinig mee op. Ze hebben nu beide één punt en daarmee is de achterstand met nummer drie Willem II nog vijf punten.

NAC blijft puntloos
Menno Bouhuijzen weet met NAC nog steeds geen punten binnen te slepen, zijn wedstrijd tegen Nick den Hamer van FC Groningen ging met 5-1 verloren. De club uit Breda, die weer aantrad met Rosheuvel als rechtsvoor, kon niet overtuigen. De eerste wedstrijd eindigde in 2-1 in het voordeel van de club uit het Hoge Noorden. 

De tweede wedstrijd werd 3-0 en zo houdt FC Groningen vrij eenvoudig drie punten over aan het tweeluik tegen NAC Breda. (FOX Sports)