Samenvatting Fluminense - Atlético Paranaense

Paranaense fileert Fluminense op weg naar finale Copa Sudamericana

29 november 2018
Atlético Paranaense is ten koste van Fluminense doorgedrongen tot de finale van de Copa Sudamericana, het Zuid-Amerikaanse equivalent van de Europa League.

De ploeg uit Curitiba was in de terugwedstrijd met 0-2 te sterk voor Fluminense. Paranaense had het eerste Braziliaanse onderonsje op eigen veld eveneens in een 2-0 zege omgezet.

De bezoekers zaten na vijf minuten al op rozen in het Maracanã in Rio de Janeiro. Marcelo Cirino vond Nikão bij de tweede paal en de middenvelder opende de score met een strak schot in de korte hoek.

Tien minuten na rust maakte Paranaense een einde aan het laatste restje onzekerheid. Na een snelle counter over meerdere schijven tikte Bruno Guimarães de bal binnen op aangeven van opnieuw Cirino.

De tegenstander van Paranaense in de finale komt uit de Colombiaanse clash tussen Junior en Independiente Santa Fe. Junior ontvangt de bezoekers donderdagnacht met een 0-2 voorsprong op zak uit het eerste duel. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Junior en Independiente Santa Fe zie je in de nacht van donderdag op vrijdag om 01.45 uur LIVE op FOX Sports 4