Luuk Jans
Luuk Jans - © FOXSports.NL

eDivisie update: Het blijft spannend in Poule A

4 december 2018
Met nog één speelronde te gaan is er nog van alles mogelijk in Poule A. Ajax blijft na het gelijkspel koploper in de poule maar kan in theorie ook nog degraderen.

Ajax en FC Utrecht delen de punten

De eerste wedstrijd tussen Lev Vinken van Ajax en Danny Hazebroek van FC Utrecht werd redelijk verassend gewonnen door FC Utrecht. In de laatste fase van de wedstrijd wist Hazebroek de wedstrijd met 3-2 over de streep te trekken. Nadat Ajax in de tweede wedstrijd ook op achterstand kwam, wist Lev Vinken dat hij zich moest revancheren. Met een hele mooie goal vlak na rust wist hij langszij te komen. Uiteindelijk wist de Amsterdamse club de tweede wedstrijd te winnen met 2-1. Daarmee eindigde het tweeluik in 4-4.

FC Emmen blijft meedoen na overwinning

Luuk Jans heeft met FC Emmen zijn wedstrijd tegen Mitchel Denkers van ADO Den Haag gewonnen. De eerste wedstrijd wist Jans met zeer overtuigend spel naar zich toe te trekken: 5-1. De tweede wedstrijd wist Mitchel namens ADO te winnen met 3-2, maar dat was uiteindelijk niet genoeg om het sterke FC Emmen te verslaan. Uiteindelijk werd het 7-4 voor Luuk Jans namens de Emmenaren.

VVV pakt eerste punt maar is uitgeschakeld

Sandro Cooiman van VVV-Venlo en Bryan Hessing van Heracles Almelo hebben allebei een punt overgehouden aan hun wedstrijd in speelronde 4. De eerste wedstrijd werd diep in blessuretijd gewonnen door Heracles: 4-3. In de return wist Cooiman met VVV een 2-0 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning. Een 6-6 gelijkspel over twee wedstrijden. Helaas voor VVV is één punt niet genoeg om te overleven in deze poule. (FOX Sports)