Jonathan Schoop
Jonathan Schoop - © FOXSports.NL

USA Update: Schoop vindt nieuwe club en fantastische 99-yard touchdown

7 december 2018
Jonathan Schoop heeft een nieuwe ploeg gevonden in Minnesota Twins.
Het contract van de 27-jarige Schoop werd vorige week ontbonden door Milwaukee Brewers omdat hij met zijn jaarsalaris van 8,5 miljoen dollar te duur was geworden. Bij de Twins gaat Schoop 7,5 miljoen dollar verdienen. 
 

De tweede honkman schopte het dit seizoen net niet tot de World Series met Milwaukee Brewers, Los Angeles Dodgers van Kenley Jansen was in zeven wedstrijden te sterk. 

De op Curaçao geboren Schoop was nog maar een half seizoen actief voor de Brewers, daarvoor kwam hij vijf seizoenen uit voor Baltimore Orioles.

 

Beste 99-yard touchdown in geschiedenis NFL?

Het hoogtepunt van de NFL-wedstrijd tussen Jacksonville Jaguars en Tennessee Titans kwam absoluut van de hand van Derrick Henry.
 

Henry zorgde in de met 30-9 gewonnen wedstrijd voor een fantastische 99-yard touchdown. De 24-jarige running back was in totaal goed voor vier touchdowns. 

 

Voormalige MLB-sterren Valbuena en Castillo overleden bij auto-ongeluk

Oud-MLB-spelers Luis Valbuena en José Castillo zijn overleden bij een auto-ongeluk donderdagavond, zo meldt de MLB.

Het ongeluk gebeurde na een wedstrijd van de 33-jarige Valbuena en zijn 37-jarige teamgenoot Castillo in de Venezuelan Professional Baseball League. De twee reden van het University Stadium in Caracas naar Barquisimeto waar ze de volgende dag moesten spelen, toen ze werden belaagd door een bende.

 

Valbuena speelde elf seizoenen in MLB  bij Los Angeles Angels, Seattle Mariners, Cleveland Indians, Chicago Cubs en Houston Astros. Castillo kwam van 2004 tot 2008 uit voor Pittsburgh Pirates, San Francisco Giants en Astros. (FOX Sports)