De KNVB Beker
De KNVB Beker - © Pro Shots

Waar zie je vandaag de TOTO KNVB Beker?

20 december 2018
Vandaag de laatste wedstrijden van de achtste finales van de TOTO KNVB Beker met Kozakken Boys - Vitesse en Feyenoord - FC Utrecht. Lees hier alles over hoe en waar je deze duels kunt bekijken.

Donderdagavond zie je op FOX Sports de laatste twee duels in de derde ronde, waarbij Feyenoord - FC Utrecht ook te zien op het open net van FOX (Ziggo kanaal 11, KPN kanaal 14).

TOTO KNVB Beker op FOX Sports

Donderdag
18.30 uur: Kozakken Boys - Vitesse (FOX Sports 2)
20.45 uur: Feyenoord - FC Utrecht (FOX Sports 1)
Gevolgd door de samenvattingen van alle bekerduels van donderdag.

Feyenoord - FC Utrecht gratis te zien op open net bij FOX
De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht is donderdag zowel op FOX Sports 1 als het open net van FOX te zien (Ziggo kanaal 11, KPN kanaal 14). Het duel begint om 20.45 uur. Voorafgaand en na afloop van de wedstrijd in De Kuip zendt FOX de samenvattingen van alle overige bekerwedstrijden uit. 

TOTO KNVB Beker op FOX (kanaal 11 of 14)

Donderdag 
18.00 uur: terugblik tweede ronde
19.00 uur: samenvattingen van dinsdag en woensdag
20.15 uur: voorbeschouwing Feyenoord – FC Utrecht
20.45 uur: Feyenoord – FC Utrecht
Gevolgd door de samenvattingen van de bekerduels van donderdag.

Samenvattingen
Dagelijks zendt FOX Sports na afloop van de laatste wedstrijd de samenvattingen uit van de overige bekerduels van die dag. De samenvattingen zijn ook op dezelfde dag nog zonder abonnement te zien op foxsports.nl.

Loting
Zaterdag 22 december wordt er rond de klok van 22.00 uur geloot voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. De loting is te zien in het FOX Sports-programma De Eretribune en daarnaast live en gratis te volgen via foxsports.nl.