Tom Brady
Tom Brady - © ANP

USA Update: Brady evenaart record met Pro Bowl-uitnodiging, James onderuit met Lakers

19 december 2018
Tom Brady heeft opnieuw een record geëvenaard in de NFL. De legendarische quarterback van New England Patriots ontving dinsdagnacht voor de veertiende keer een uitnodiging voor de Pro Bowl.

Slechts vier spelers in de geschiedenis van de NFL werden veertien keer geselecteerd voor de jaarlijkse all-star wedstrijd. Peyton Manning, Tony Gonzalez, Bruce Matthews en Merlin Olsen gingen Brady voor.

De Pro Bowl staat op 27 januari in Orlando op de rol. Gezien de timing - de wedstrijd wordt de laatste jaren een week voor de Super Bowl gespeeld - doen er geen spelers van de twee finalisten mee.

De Patriots gaan met nog twee wedstrijden voor de boeg in het reguliere seizoen aan de leiding in de AFC East met negen zeges tegenover vijf nederlagen.

Naast Brady is cornerback Stephon Gilmore de enige andere speler van de Patriots die is uitgenodigd. Los Angeles Chargers is hofleverancier met zeven geselecteerde spelers.

Brady en de Patriots verloren vorig seizoen in de Super Bowl van Philadelphia Eagles. Een jaar eerder veroverde hij met de ploeg zijn vijfde kampioenschap.

LeBron James verliest met LA Lakers
LeBron James heeft de LA Lakers niet aan een zege op Brooklyn Nets kunnen helpen. De grote vedette van de ploeg maakte 36 punten en leverde dertien assists maar zag zijn team toch onderuit gaan: 110-115.

D'Angelo Russell was met 22 punten en dertien assists de grote man bij Brooklyn Nets.

LA Lakers staat nu vierde in de Western Conference, achter Denver Nuggets, Golden State Warriors en Oklahoma City Thunder. Brooklyn Nets heeft met de zege aansluiting gevonden met de middenmoot van de Western Conference.

Vandaag op FOX Sports - 20 december

20 december 2018
Vandaag op FOX Sports - 20 december
De laatste wedstrijden van de achtste finales van de TOTO KNVB Beker met Feyenoord - FC Utrecht en Kozakken Boys - Vitesse. Daarnaast zie je...