Bryan Hessing
Bryan Hessing - © FOXSports.NL

eDivisie update: Heracles en Willem II weten nog geen punten binnen te slepen

19 december 2018
Bryan Hessing heeft namens Heracles Almelo nog geen punten weten te halen in de play-offs van de eDivisie. Hij zal vanaf nu punten moeten pakken om in het spoor van de koplopers te blijven.

De eerste wedstrijd tegen Bas Quist van Excelsior eindigde nog in een 1-1 gelijkspel, maar de return ging met 3-0 naar Excelsior. Quist heeft nu zes punten uit twee wedstrijden en ligt daarmee op koers om de knock-outfase te halen. 

AZ wint nipt van FC Utrecht

Melvin Boere (AZ) heeft in een spannend duel afgerekend met Danny Hazebroek van FC Utrecht. De eerste wedstrijd was een waar spektakel, het werd uiteindelijk 5-5. De terugwedstrijd werd met 2-1 gewonnen door AZ waardoor de Alkmaarders nu op drie punten zijn gekomen, evenveel als FC Utrecht.

De Graafschap blijft koploper

De Graafschap wint wederom in de play-offs van de eDivisie. Deze keer moest Viri Sital (Willem II) zijn meerdere erkennen in Dani Visser, die namens de Superboeren bezig is aan een sterke reeks. Hij staat met zes punten bovenaan in de poule van de play-offs. Visser wist met 4-1 te winnen van Sital. (FOX Sports)