Bas Quist
Bas Quist - © FOXSports.NL

eDivisie update: Excelsior en De Graafschap nemen afstand concurrentie

20 december 2018
Dani Visser laat zien dat hij in uitstekende vorm verkeert tijdens de play-offs van de eDivisie. De eerste twee wedstrijden wist hij te winnen en ook tegen FC Utrecht pakte hij de volle buit.

De eerste wedstrijd won Visser met 1-0, de return won hij met 3-0. Daarmee staat De Graafschap op negen punten na drie wedstrijden.

Visser heeft met de Graafschap aan één punt genoeg om de knock-outs te bereiken. Dani Hagebeuk (Ajax), Luuk Jans (FC Emmen), Stefano Pinna (PSV), Nick den Hamer (FC Groningen), Tony Kok (PEC Zwolle) en Jimmy Donkers (Feyenoord) wisten zich al te plaatsen voor de knock-outfase.

Drie belangrijke punten voor Heracles

Bryan Hessing heeft met Heracles Almelo weten te winnen van Melvin Boere (AZ). Dankzij de overwinning houdt Heracles nog een sprankje hoop op het bereiken van de knock-outfase. Al zal dat heel lastig worden met zes punten achterstand op de nummer één en twee. En alleen die plekken geven recht op de knock-outfase.

De eerste wedstrijd speelde Hessing en Boere gelijk: 2-2. De tweede wedstrijd wist Heracles met 4-2 te winnen en daarmee pakte Bryan Hessing de eerste punten in play-offs.

Willem II uitgeschakeld

Viri Sital heeft ook zijn derde wedstrijd verloren, daarmee is hij uitgeschakeld in de play-offs van de eDivisie. Hij verloor met 4-1 over twee wedstrijden van Bas Quist (Excelsior), die nu negen punten heeft en daarmee zeer dichtbij de knock-outfase is. (FOX Sports)