Dani Visser
Dani Visser - © FOXSports.NL

eDivisie update: Excelsior en De Graafschap plaatsen zich voor knock-outs

25 december 2018
Bas Quist (Excelsior) en Dani Visser (De Graafschap) hebben de punten verdeeld in de topper van de play-offs. De eerste wedstrijd wist Excelsior in de blessuretijd met 2-1 te winnen, maar de return ging met 1-0 naar De Superboeren.

Over twee wedstrijden een 2-2 gelijkspel. Beide spelers hadden aan een punt genoeg om de laatste acht te bereiken.

Willem II redt de eer

Viri Sital heeft met Willem II gewonnen van AZ en daarmee de eerste punten in de play-offs gepakt. Over twee wedstrijden werd het 6-5 voor de Tilburgers die daarmee op gelijke hoogte komen met de Alkmaarse club. Helaas voor beide eSporters zit een plek bij de laatste acht er niet meer in.

FC Utrecht duwt Heracles naar laatste plaats

Danny Hazebroek heeft een nipte overwinning weten te behalen met FC Utrecht. Hij won in totaal met 5-4 van Bryan Hessing (Heracles Almelo), die daardoor op de laatste plaats terecht is gekomen. Het is verrassend te noemen dat een ervaren speler als Hessing laatste staat in de play-offs en ook de knock-outfase niet heeft weten te halen.

Met nog één speelronde te gaan in de play-offs zijn de twee tickets om door te gaan in de eDivisie al vergeven. Excelsior en De Graafschap zullen nog wel strijden om de eerste plek in de play-offs. (FOX Sports)

Speelronde 5 in de play-offs van de eDivisie zie je woensdag om 15.30 uur op FOX Sports 1.